documentatie w wh at*

 1. klik: website w wh at*
 2. Beelden van werken van de gastkunstenares Nel Aerts en van inspiratiemateriaal. klik: inspiratie_wwhat* babbels met nel
 3. scan van het artikel over het interview van de voorforvaastfanclub in ‘The Word’ magazine. klik: scan artikel the word
 4. intentieverklaring van Pol Leemans. klik: intentieverklaring pol leemans
 5. intentieverklaring van Monique Gilbert van Crossroads, klik: intentieverklaring monique gilbert – crossroads
 6. De tekstuele bijlage bij publicatie ‘het mogelijke mogelijk maken‘, in samenwerking met Leren Ondernemen.
  Na een eerste periode van samenwerking (tot en met 2010) werd het sociaal-artistieke traject Atelier LEA (toen nog leo w>)  gedeeld met een breder veld door de ontwikkeling van een symposium: ‘het mogelijke mogelijk maken’. In samenwerking met het Labo voor Educatie en Samenleving van KU Leuven en met inhoudelijke bijdragen van Eric Corijn, Jan Masschelein, Evelyne Deceur, Griet Roets en Maria Bouverne-De Bie, Pascal Gielen en Danny Wildemeersch en met eigen praktijkvoorbeelden.
  klik: 2010_hetmogelijkemogelijkmaken_scan
 7. Een digitale versie van het procesmagazine ‘met with fred‘. Dit magazine toont het proces en de veelzijdigheid van de resultaten van de samenwerking met Fred Bervoets en vele deelnemers, inclusief de participatieve residentie in Galerie De Zwarte Panter.
  klik: 2016_metwithfred_digitaal
 8. Een digitale versie van het procesmagazine ‘voor for vaast fanclub‘. Dit magazine toont het proces van het prille begin – de ontwikkeling van de situatie – tot en met de terugkeer van het project na de deelname aan de tentoonstelling van Vaast Colson in het M HKA, Antwerpen.
  klik: 2016_voorforvaast_digitaal
 9. Een digitale versie van het magazine ‘coolcool’ en ‘become wh at*‘. Deze publicatie brengt twee participatieve praktijken samen in beeld.
  klik: 2016_cool_become_digitaal
 10. Een digitale versie van het participatieve project jayes.
  klik: 2016_jayes_digitaal